Roger – Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Roger

Geboren in 1969, al sinds 1992 samen met Natasja, getrouwd sinds 2000 en we hebben samen twee prachtige dochters. Ik woon al sinds mijn 5e in Hoogezand.

In 1989 ben ik dienstplichtig opgekomen bij de infanterie in Havelte, dit is mij zo goed bevallen dat ik tijdens mijn dienstplicht ben gaan solliciteren als beroeps.

Vanaf 1990 tot 1996 ben ik Technisch Specialist/Berging geweest bij 42 afdva in Assen en na de opheffing van het onderdeel in 1993 naar 42 tankbat in Havelte verhuist.

In januari 1993 ben ik uitgezonden geweest met T2 (1(Nl/BE)UN transportBat) naar het Voormalig Joegoslaviƫ.

In 1996 heb ik de overstap gemaakt naar de burgermaatschappij en ben ik bij Mammoet (voorheen Koekkoek/KTC) gaan werken op verschillende mobiele hijskranen en zwaar transport.

Uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om na een hele lange tijd weer aan te sluiten bij het veteranenwereldje, het is al zo lang geleden en wat vind je er nog? Maar het is mooi om te zien dat ook de kameraadschap na al die jaren nooit is verdwenen. Ik hoop met mijn deelname aan het team Veteranen Midden-Groningen mijn steentje bij te dragen om de jonge veteranen een gezicht te geven.

Andere leden van het bestuur.