Terry – Penningmeester

Ik ben Terry Oomen

Geboren in 1980, woonachtig in Froombosch en getrouwd met Denise.

Vader van een zoon en een dochter.

Op mijn 17e verjaardag kreeg ik bericht van defensie. Ik hoopte op een oproep voor mijn dienstplicht, maar helaas was het een brief waarin stond dat de dienstplicht werd opgeschort.

Mijn jongensdroom spatte uiteen.

Na een aantal jaren als schilder te hebben gewerkt besloot ik in 2005 het roer om te gooien en mijn jongensdroom alsnog na te jagen. Na de keuringen en de algemene opleiding kon ik in 2005 in dienst treden bij het 101 tankbataljon, wat later het 42 tankbataljon werd. Mijn diensttijd begon in Seedorf maar door de sluiting van deze kazerne verhuisden we naar de Johannes postkazerne in Havelte.

In 2007 ben ik 5 maanden uitgezonden geweest naar Afghanistan op missie ISAF ATF 5.

In 2008 werd onze eerste zoon geboren. Dit maakte dat ik anders tegen mijn werk als militair, en het risico om uitgezonden te worden, ging aankijken. In 2010 besloot ik dus terug te gaan in de burgermaatschappij. Ik werk nu als chauffeur en kraanmachinist en geniet naast mijn werk van mijn gezin.

Ik ben de jongste veteraan in dit team en hoop met mijn deelname, meerdere jonge veteranen enthousiast te maken om deel te nemen aan de jaarlijkse veteranen dag.

Contact

penningmeester@veteranenmiddengroningen.nl

Andere leden van het bestuur.